Home
New Info
Historie
Technika
Příprava
Média
Partneři
Kontakt



   Copyright © 2009
   David Bryknar
   all rights reserved
|   Prohlášení :   |

 







Vážení příznivci a všichni fanoušci,
musím se Vám všem hluboce omluvit, že pokus překonat rychlostní rekord v rychlosti 300 km/h se letošní rok neuskuteční. Ačkoliv průběžné požadavky letiště byly vždy včas splňovány, tak konečné povolení nebylo vydáno. Bohužel i kdyby někdo dodatečně tuto událost na již posunutý termín 10.10.2009 schválil, je pozdě na aktivaci rekordního týmu. Bylo by na dlouhé vysvětlování, co obnáší kontrola techniky a veškerých bezpečnostních prvků podporující úspěšný výsledek o stálém udržování mého organismu ve stavu schopného rekordu nemluvě. Vím, že výjimka od policie i úřadu pro civilní letectví byla udělena, však nějaká vyšší moc zapříčinila nedoručení kladného vyjádření letiště Leoše Janáčka Ostrava v dostačujícím okamžiku.
Možná je to osudem, aby hranice 300 km/h nebyla jen tak lehce pokořena, nebo chce osud,
abych se osobně sešel s panem Jaromírem Wagnerem, který v historii této disciplíny prolomil hranici
jak 100 km/h tak i 200 km/h. Tohoto rekordmana se podařilo najít na Valašsko Meziříčsku díky pořadu Apetýt Českého rozhlasu Ostrava.
 
O dalším dění okolo PROJEKTU 333, prosím, sledujte web BRYKNAR.CZ, který pro Vás připravuje mnoho akčních zajímavostí hodných dvojnásobného rekordmana Knihy rekordů a kuriozit.

Všem připomínám, že "Lidskou touhu se dostat na hranici možností a PROJEKT 333 nelze zastavit"
a to co se letos událo mne pouze zbrzdilo avšak nezastavilo.